Frost

Pasientinfo

Sørlandets nyeste og mest moderne tanntekniske laboratorium

Som pasient er du i de fleste tilfeller henvist til oss fra din tannlege. Uansett årsak, er du alltid hjertelig velkommen til Frost.

Fargeanalyse og foto

For å oppnå et godt resultat, er det ofte en fordel at vi som skal lage tannen/tennene også er de som fargeanalyserer og tar de nødvendige bilder. Avhengig av hva som skal lages, tar vi digitalfoto av tennene dine. Dette slik at vi har 100% presise bilder å arbeide etter. En fargeanalyse og fotoseanse tar fra 10-30 minutter, og som regel uten ventetid. Dersom ikke tannlegen din allerede har avtalt tid for deg, så ring oss gjerne direkte for å bestille time.

Reparasjon av tannprotese

Har du knekt, sprekt eller kanskje mistet en tann på din protese, er det ok å vite at hjelpen er innen rekkevidde. Vi utfører de fleste reparasjoner mens du venter.

Rebasering av tannprotese

Hvis protesen din sitter løst i munnen kan det være på tide med en såkalt rebasering. Dette gjøres som regel etter at du har vært hos tannlegen og tar fra 5-7 timer. Bestill time dersom du ønsker det utført på dagen.

Korrigering

Det kan finnes kliniske, funksjonelle og estetiske årsaker for at din tannerstatning må korrigeres. Dette utføres som regel mens du venter og kan ta alt fra en time til en hel dag avhengig av kompleksitet og hva som skal utføres.